Bauhaus i Norrköping: Öppettider, Sortiment och Mer

Bauhaus i Norrköping erbjuder generösa öppettider för sina kunder. Du kan besöka butiken för att handla dina byggmaterial och verktyg på följande tider:

Dagar Öppettider
Måndag-fredag 07:00 – 20:00
Lördag 09:00 – 18:00
Söndag 10:00 – 18:00

Bauhaus i Norrköping: Sortiment

Bauhaus i Norrköping är ett välkänt byggvaruhus med ett brett sortiment av produkter för både hantverkare och hemmafixare. Nedan finner du några exempel på vad du kan hitta i butiken:

  • Byggmaterial: Allt från trä, betong, takmaterial till dörrar och fönster.
  • Verktyg: Ett stort urval av handverktyg, elverktyg och trädgårdsverktyg.
  • Färg och tapeter: Färgprodukter av hög kvalitet samt ett brett utbud av tapeter.
  • Golv och kakel: Olika golvmaterial såsom parkett, laminat, vinyl och keramikplattor.
  • Inredning och trädgård: Möbler, belysning och andra inredningsdetaljer samt produkter för trädgården.

Mer information om Bauhaus i Norrköping

Vill du veta mer om Bauhaus i Norrköping kan du besöka deras officiella hemsida påwww.bauhaus.se. Där hittar du ytterligare information om deras sortiment, erbjudanden och andra användbara uppgifter.

“Bauhaus i Norrköping erbjuder generösa öppettider samt ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg för alla dina projekt.”

Andra Bauhaus-butiker

Förutom i Norrköping har Bauhaus flera andra butiker runt om i Sverige. Du kan även besöka Bauhaus i Bromma, som är en annan populär filial.

När stänger Bauhaus?

Bauhaus i Norrköping stänger vanligtvis kl20:00måndag-fredag. På lördagar stänger de kl18:00och på söndagar kl18:00.

Bauhaus i Nyköping

Om du inte har möjlighet att besöka Bauhaus i Norrköping kan du istället överväga att besöka Bauhaus i Nyköping. Bauhaus i Nyköping erbjuder ett liknande sortiment och är ett praktiskt alternativ för invånare i närheten.

Besök Bauhaus idag!

Oavsett om du behöver byggmaterial, verktyg, färg eller andra produkter för ditt husprojekt eller hemmafixande, kan du vara säker på att hitta det du behöver hos Bauhaus i Norrköping. Besök butiken idag för att utforska deras breda sortiment och dra nytta av deras generösa öppettider.

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är öppettiderna för Bauhaus i Nyköping?

Bauhaus i Nyköping har öppet mellan 07:00 och 19:00 på vardagar, 09:00 och 17:00 på lördagar och 10:00 och 17:00 på söndagar. Bauhaus i Nyköping är öppet varje dag i veckan för att möta dina behov av byggmaterial och verktyg.

Vilka är öppettiderna för Bauhaus i Norrköping?

Bauhaus i Norrköping har öppet mellan 07:00 och 20:00 på vardagar, 09:00 och 18:00 på lördagar och 10:00 och 17:00 på söndagar. Bauhaus i Norrköping strävar efter att ge dig så mycket tid som möjligt att handla dina byggvaror.

Vilket sortiment erbjuder Bauhaus i Norrköping?

Bauhaus i Norrköping erbjuder ett brett sortiment av byggvaror, verktyg, trädgårdsartiklar, inredning och mycket mer. Oavsett vilket projekt du har på gång hittar du det du behöver på Bauhaus i Norrköping.

Vilka är öppettiderna för Bauhaus i Bromma?

Bauhaus i Bromma har öppet mellan 07:00 och 21:00 på vardagar, 08:00 och 18:00 på lördagar och 10:00 och 17:00 på söndagar. Bauhaus i Bromma vill vara tillgängligt för dig när det passar dig bäst.

Vilket sortiment erbjuder Bauhaus i Bromma?

Bauhaus i Bromma erbjuder ett stort sortiment av byggvaror, trädgårdsprodukter, verktyg, belysning, inredning och mycket mer. Oavsett om du är en professionell byggare eller en entusiastisk hemmafixare hittar du det du behöver på Bauhaus i Bromma.

Vilka är öppettiderna för andra Bauhaus-varuhus?

För information om öppettiderna för andra Bauhaus-varuhus, besök deras officiella webbplats på www.bauhaus.se. Bauhaus har flera varuhus runt om i landet där du kan handla alla dina byggmaterial och verktyg.

Vilka är öppettiderna för Bauhaus på deras officiella webbplats?

Bauhaus webbplats är tillgänglig dygnet runt, så du kan handla när det passar dig bäst. På www.bauhaus.se kan du hitta information om deras sortiment, erbjudanden och öppettider för olika varuhus.

När stänger Bauhaus på vardagar?

Bauhaus stänger klockan 19:00 på vardagar. Se till att besöka Bauhaus innan de stänger för dagen för att säkerställa att du hinner handla allt du behöver.

När stänger Bauhaus på helgerna?

Bauhaus stänger klockan 17:00 på lördagar och söndagar. Planera ditt besök på Bauhaus på helgerna för att handla dina byggmaterial och verktyg i tid.

Var hittar jag öppettiderna för Bauhaus?

För att hitta specifika öppettider för Bauhaus-varuhusen, besök deras officiella webbplats på www.bauhaus.se. På Bauhaus webbplats kan du enkelt hitta öppettiderna för ditt närmaste Bauhaus-varuhus.

Artiklen Bauhaus i Norrköping: Öppettider, Sortiment och Mer har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 43 anmeldelser