Ta bort omdöme tradera

Lämna omdöme – Info Tradera

Lämna omdöme – Tradera

Om omdömet bryter mot våra regler kan du kontakta oss för hjälp med att ta bort omdömet. Du kan läsa mer om våra omdömesregler här.

Negativt omdöme – Info Tradera

Negativt omdöme – Tradera

Det är tillåtet att lämna ett omdöme efter en avslutad affär. Det finns begränsningar kring vad du får skriva i ett omdöme. Varför har vi denna regel? Det är …

Omdömesregler – Info Tradera

Omdömesregler – Tradera

21 juli 2019 — “Varje medlem är ansvarig för det omdöme som de har lämnat. Ett lämnat omdöme går inte att ändra, varken omdömets karaktär eller omdömets text.

Ändra tex i tradera omdöme? – Akademiska ämnen och arbetsliv

16 dec. 2022 — Surfat runt lite på tradera och häpnas över hur säljare/köpare kommenterar sina negativa omdömmen. Dom är riktigt riktigt otrevliga ibland!

Hi guys! Jag undrar om det går att lägga till text i ett omdöme man postat på tradera? Har inget negativt att säga om säljaren, men var litet snabb på avtryc…

Om du får ett NEGATIVT omdöme på tradera – Hur reagerar du?

Om du får ett NEGATIVT omdöme på tradera – Hur reagerar du?

14 juni 2016 — Efter några kontakter med deras kundtjänst lyckades jag inte få Tradera att ta bort mitt negativa omdöme. Påtalade naturligtvis detta med …

Surfat runt lite på tradera och häpnas över hur säljare/köpare kommenterar sina negativa omdömmen. Dom är riktigt riktigt otrevliga.

Tradera återkallar (äntligen) ett negativt omdöme utan …

Tradera återkallar (äntligen) ett negativt omdöme utan godkännande av säljaren…… – www.timetotalk.se – Klockforum

Säljare: Utpressning om negativa omdömen. Hur gör ni? … har rätt men de hotar med negativt omdöme? … Tradera borde sätta o system att ta bort

Time to talk är ett svenskt klockforum etablerat 1999. Här kan man diskutera klockrelaterade ämnen och köpa eller sälja klockor.

Traderagruppen – Vi som säljer och köper på Tradera

6 nov. 2008 — Har satt mitt första negativa omdöme på Tradera och det tog ca en kvart innan jag hade … Så borde ju Tradera ta bort ditt neg. omdöme.

Borttagande av neg. omdöme? – Allt för föräldrar

6 maj 2013 — När ger du en köpare/säljare ett negativt omdöme efter avslutad affär? … fick dock tillbaka pengarna och tog bort omdömet.

När ger du ett negativt omdöme på Tradera? – Bukefalos

Fritid – När ger du ett negativt omdöme på Tradera? | Bukefalos

Ja, som rubriken lyder! När ger du en köpare/säljare ett negativt omdöme efter avslutad affär?

Keywords: ta bort omdöme tradera, ändra omdöme tradera, lämna omdöme tradera